Met spoed nieuw talent nodig?    |    Bel direct:  +31 (0)85 0656 940

Ons Team

Met dit team werken wij hard om jou op de juiste plek te laten werken. We begeleiden je gedurende het hele traject en staan voor je klaar in de voorbereiding, je proefdag en zelfs tijdens de onderhandelingen.

johan swart

johan swart

Managing Consultant

ALs Consultant binnen Highway Talent Group vind ik het belangrijk om de juiste match te maken tussen bedrijf en kandidaat. “Recruitment is een mix van Marketing, Communicatie, PR, HRM, Sales en IT. De nieuwste trends (social, mobile, internet, etc) staan continu centraal. Dat maakt het vak mooi en boeiend. Echt alles van jezelf kan je in dit vak kwijt.”

johan@highway.nl

JELLE DODEMAN

JELLE DODEMAN

Stagiair HR-medewerker / Consultant

Het dagelijks nieuwe dingen leren tijdens mijn stage bij Highway Talent Group vind ik ontzettend leuk. De verschillende werkzaamheden helpen mij bij mijn ontwikkeling binnen het vakgebied. Ik ben benieuwd wat ik hier verder nog allemaal ga leren!

jelle@highway.nl

MILOU STROEK

MILOU STROEK

Advisor

Mijn passie: ‘’De juiste mensen op de juiste plek laten werken zodat zij vanuit hun passie onderdeel kunnen zijn van de groei van een bedrijf!’’ Ik sta klaar voor mijn team en zorg dat ze elke dag hun kansen benutten en buiten de gebaande paden succes beproeven.

milou@highway.nl

Gino

Gino

Stagiair Consultant

Tijdens mijn stage bij Highway Talent Group hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen, en veel nieuwe dingen te leren binnen het vakgebied. Voor mijn opleiding Junior Accountmanager interesseer ik mij in het onderhouden van klantcontact en mensen helpen. Ik ben benieuwd wat voor uitdagingen er hier bij Highway op mijn pad komen.

gino@highway.nl